POLİTİKA

İYİ PARTİ İL BAŞKANI AKIŞIK’IN BABA ACISI

İYİ PARTİ İL BAŞKANI AKIŞIK’IN BABA ACISI
İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’ın babası 80 yaşındaki Süleyman Nurel hayatını kaybetti. Süleyman Nurel’in cenazesi saat 17.00’de Buldan Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Buldan Mezarlığı’na defnedildi.

Başkan Akışık’ın baba acısı. Denizli’nin Buldan İlçesi’nde yaşayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’ın babası 80 yaşındaki Süleyman Nurel, bir süre önce koronavirüs nedeniyle Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmüş, iyileşerek taburcu edilmişti. Süleyman Nurel’in cenazesi saat 17.00’de Buldan Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Buldan Mezarlığı’na defnedildi. 



VEKİL ÖZTÜRK’TEN TAZİYE
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Denizli İl Başkanımız Raziye Akışık hanımefendinin babası Süleyman Nurel amcamız vefat etmiştir. Ailesi ve Sevenlerine Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun, Cenab-ı Mevlam rahmetiyle muamele eylesin” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKIŞIK DÜN İSYAN ETMİŞTİ
Babasını kaybeden Başkan Akışık dün yaptığı açıklamada isyan etmiş ve “Son günlerde sosyal medyada yaptığımız paylaşımlar, Covid-19’dan dolayı baş sağlığı ve geçmiş olsun paylaşımları... Bulaşın ve ölümün daha da arttığı bu günlerde hükümet tam kapanmayı hâlâ uygulamamakta ısrar ediyor. Buradan Denizli’deki tüm siyasi parti il başkanlarına sesleniyorum. Gelin hep birlikte ortak bir beyanat verelim. Tam kapanma elzem oldu” açıklamasını yapmıştı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon