EKONOMİ

İTALYA NAPOLİ’DEN ENERJİ ZAMLARINA FARKLI BAKIŞ

İTALYA NAPOLİ’DEN ENERJİ ZAMLARINA FARKLI BAKIŞ

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, iş ziyareti için gittiği İtalya Napoli’den, Metropol TV’ye bağlanarak, Türkiye’deki elektrik ve doğal gaz zamları ile ilgili görüşlerini açıkladı… Zamlar iş insanlarına nasıl zarar veriyor? Ne yapmak lazım? Mersin, çözüm için neyi işaret etti? Haberimizde…

ÖZEL RÖPORTAJ

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, İtalya’nın Napoli Kenti’nden Metropol TV’ye bağlanarak, elektrik ve doğal gaz zamlarını değerlendirdi.


AÇIKLAMANIN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
 

Mersin “Bu konu GESİFED olarak gündemimizde. Tüm iş insanlarını ilgilendiriyor. Sektördeki arkadaşlarımızla görüştük. Enflasyon canavarından bir türlü kurtulamıyoruz. Bunun bir an önce çözülmesi lazım. Ekonomi kurmayları tarafından yılbaşından sonra enflasyon diye bir şey kalmayacak deniyor. Umarım öyle olur. Yüzde 80’nin üzerinde açıklandı enflasyon. İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı araştırmada yüzde 100’ün üzerinde görülüyor. Doğal gaz ve elektrik zamları enflasyonu daha da körükleyecek. Dünyanın dört bir yanında enerjiye zamlar var ama Türkiye’deki üretim ve dünya ile rekabet adına çok büyük bir problem. Doğal gaz ve elektrik zamları bize zarar veriyor. Hesap yapamaz hale geldik. Bunu bir an önce çözmeliyiz. Çözmek içinde enflasyon rakamlarının tekrar aşağı çekilmesi gerekiyor” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon