SAĞLIK

İŞKUR DENİZLİ MÜDÜRÜ IŞIK İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

İŞKUR DENİZLİ MÜDÜRÜ IŞIK İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI
İŞKUR Denizli Müdürü  Fatih Işık’ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Işık’ın bir ay içinde hastalığı ikinci kez geçirdiği bildirildi.

Denizli’de bürokratların başı koronavirüsle beladan kurlutmuyor. Son dönemde birçok belediye başkanı ve daire müdürü koronavirüse yakalandı. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural,  Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol ve Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz son dönemde COVİD – 19 ile mücadele edenlerden. Bu isimlere yeni bir bürokrat eklendi. 



İŞKUR Denizli Müdürü  Fatih Işık’ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Işık’ın bir ay içinde hastalığı ikinci kez geçirdiği bildirildi. Işık’ın iki gün önce kendisini iyi hissetmediği ardından koronavirüs testi yaptırdığı ve testin sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. Işık’ın tedavisine hemen başlanırken, hastalığı hafif geçirdiği ve evinde olduğu öğrenildi. Işık’ın bir ay kadar önce yine koronavirüs tedavisi gördüğü gelen bilgiler arasında.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon