EKONOMİ

İŞ İNSANI MERSİN’DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE

İŞ İNSANI MERSİN’DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE HEDİYE
Sadık Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, kendi adını taşıyan Turgay Mersin Ortakolu’ndaydı. Mersin LGS’de başarılı olan öğrencilere hediye verdi.

Bahçelievler Mahallesi’nde eğitim gören çocuklara hitap eden Turgay Mersin Ortaokulu’nun LGS’ye giren ve başarılı olan öğrencileri Sadık Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Turgay Mersin tarafından ödüllendirildi. Okulda düzenlenen törende Turgay Mersin başarılı öğrencileri kutladı ve bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi. Ardından öğrenciler için hazırlanan hediyeler başarılı öğrencilere tek tek takdim edildi.



Turgay Mersin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “LGS'de başarılı sonuçlar elde ederek eğitimlerine istedikleri okullarda devam edecek öğrencilerimizi tebrik edip, yeni dönemde de motivasyonlarını artırmak için hediyelerini takdim ettik. Eğitime gerekli desteği veren bizler için en büyük mutluluk, verilen emeğin karşılığında alınan başarılı sonuçlar olur. Yolunuz açık olsun sevgili öğrencilerimiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon