POLİTİKA

İŞ İNSANI MEHMET UĞUR TATAR, CHP DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İŞ İNSANI MEHMET UĞUR TATAR, CHP DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
İş insanı Mehmet Uğur Tatar, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Tatar, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ile bir araya gelerek, başvuru evrakını CHP İl Başkanlığına sundu.

Denizli'de 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den, 2019 yerel seçimlerinde ise bağımsız aday olarak seçime katılan iş insanı Mehmet Uğur Tatar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için CHP'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Tatar, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ile bir araya gelerek, başvuru evrakını CHP İl Başkanlığına sundu.

Tatar, başvuru sonrası yaptığı açıklamada ise "Söz verdiğim gibi. 29 Ağustos'ta sanal alemdeki Aday Adaylığı duyurum çerçevesinde, partimizin aday adaylarını kabul sürecini başlatması üzerine CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı resmi başvurumu yapmış bulunuyorum. İl Başkanımız Sayın Ali Osman Horzum'a samimi ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, Denizli'miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon