EKONOMİ

İŞ DÜNYASININ EKONOMİDE ÇOK GÜVENE İHTİYACI VAR

İŞ DÜNYASININ EKONOMİDE ÇOK GÜVENE İHTİYACI VAR
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Denizli Metropol’de Metropol Meydanı’na katıldı. GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Bodrum Esnaf Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, iş dünyasının ekonomide çok güvene ihtiyacı olduğunu belirterek, “Tıkandığımız noktada en büyük darbe istihdama gelir” diye konuştu.

ÖZEL HABER
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Metropol Meydanı’na katıldı. Yeni ekonomi modeli, Aydın, Denizli ve Muğla ekonomisi ve GESİFED çalışmalarının konuşulduğu Metropol Meydanı programı Denizli Koleji Konferans Salonu’ndan gerçekleştirilen yayınla Denizli Metropol’de yayınlandı.

GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Bodrum Esnaf Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Neslihan Nazlıoğlu programda yaptığı açıklamada iş dünyasının ekonomide çok güvene ihtiyacı olduğunu belirterek, “Tıkandığımız noktada en büyük darbe istihdama gelir” diye konuştu. Nazlıoğlu “Hepimizi üzen belirsizlik ve güven eksikliği. Bu çok önemli. Çok güvene ihtiyacımız var. Para politikası uygulamalarına ihtiyacımız var. Pandemi devam edecek mi? Bitecek mi? Ekonomideki belirsizlikler yatırım yapma şeklini değiştirdi. İşletmeyi büyütelim mi? Kurumsallaşalım mı? iş insanları tüm bunları bıraktı kuru takip edip anı kurtarmaya başladı. bu çok büyük riskleri barındırıyor. Tıkandığımız noktada en büyük darbe istihdama gelecektir. Bu yaşadıklarımızın çok ciddi sonuçları olabilir. Cumhuriyet çocukları olarak hiçbir zaman enseyi karartmadık. Türk insanının mücadeleci ruhuna inanıyorum” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon