POLİTİKA

İKİ ESKİ BAKANIN ANNESİ GÜLSEREN BOSTANCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İKİ ESKİ BAKANIN ANNESİ GÜLSEREN BOSTANCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yaşamını yitiren DEVA Partisi’nin Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf ile Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu’nun annesi Gülseren Bostancı son yolculuğuna uğurlandı.  
Kavaf ve Ramazanoğlu’nun anne acısı… DEVA Partisi’nin Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf ile Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi,  eski Bakan ve Denizli önceki Dönem Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’nun annesi Gülseren Bostancı hayatını kaybetti.



Gülseren Bostancı’nın cenazesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Hem Selma Aliye Kavaf hem de Sema Ramazanoğlu taziyeleri, aileleri ile birlikte cami avlusunda kabul etti. 



Cenaze namazına Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, ilçe belediye başkanları, önceki dönem Milletvekilleri, önceki dönem belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, DEVA ve AK Parti yöneticileri, Kavaf, Ramazanoğlu ve Bostancı Ailelerinin eş dost ve yakınları katıldı…

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon