HONAZ

HONAZ KAPALI PAZAR YERİ BUGÜN SAAT 16.00’DA AÇILIYOR, DENİZLİ METROPOL CANLI YAYINLIYOR

HONAZ KAPALI PAZAR YERİ BUGÜN SAAT 16.00’DA AÇILIYOR, DENİZLİ METROPOL CANLI YAYINLIYOR
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in çok önem verdiği Honaz Kapalı Pazar yeri Bugün saat 16.00’da açılış töreni ile hizmete girecek. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tüm Denizlilileri açılışa beklediklerini söyledi. Açılış töreni saat 16.00’dan itibaren Denizli Metropol’den canlı yayınlanacak.

ÖZEL HABER
Toplamda 5 bin 950 metrekare kapalı alana sahip, 3 bin 850 metrekarelik sergi alanı, 2 bin metrekarelik ise otoparkı bulunan, tüm alt yapısı ile kullanıma hazır 28 iş yeri, 300 Pazar esnafına hizmet verecek bölümler, sosyal etkinlikler için mutfak, bebek bakım merkezi, yerel üreticiler için satış alanı, lokantalar, kafeler, çocuklar için oyun bölümleri, çok amaçlı kullanılabilecek alanların olduğu Pazar yeri bugün saat 16.00’da hizmete girecek. Açılış töreni Denizli Metropol’den canlı yayınlanacak.

Bugün saat 16.00’da Honaz’dan gerçekleşecek canlı yayını Denizli Metropol’ün resmi yayın platformları olan Youtube, Instagram, Twitter, Facebook, Scope ve denizlimetropol.com’un web ve mobil uygulamalarından izleyebilirsiniz.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Biz pazaryeri değil bir ticaret ve yaşam alanı yarattık. 28 iş yeri, 300 Pazar esnafına hizmet verecek bölümler, sosyal etkinlikler için mutfak, bebek bakım merkezi, yerel üreticiler için satış alanı, lokantalar, kafeler, çocuklar için oyun bölümleri, çok amaçlı kullanılabilecek alanlar olacak. Burada vatandaşlarımız 7 gün 24 saat yaşayan bir alanda, hayır yemekleri, düğün, nişan, sünnet yapılabilecek. Açık sinema, tiyatro ve müzik-konser etkinlikleri olacak. Çocuklarımız burada spor yapacak. Burası Honaz’ın kalbinin attığı bir nokta olacak. Ben 26 Ağustos tarihinde saat 16.00’da Tüm Denizlilileri, tüm Honazlıları açılışımıza bekliyoruz” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon