HONAZ

HONAZ’DA GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİNİN TEMELİ ATILDI

HONAZ’DA GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİNİN TEMELİ ATILDI
Honaz Belediyesi Kocabaş Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Çocuk Bakımevinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in ilçedeki önemli projelerinden birisi olan ve Kocabaş Mahallesi Ankara Yolu Üzeri Park Cami yanında yapımına başlanan ve hayırsever aile Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun’un ismi verilen Gündüz Çocuk Bakımevi temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, meclis üyeleri, muhtarlar, hayırsever ailenin bireyleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Temel atma töreni öncesi konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Biz göreve geldiğimizden beri sosyal belediyecilik anlayışını Honaz’a göstermek için ekibimle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eğitim konusunu hep en önde tuttuk. Bu anlamda tüm eğitim kurumlarımıza her türlü desteği verdik. 2021 yılında Kızılyer Mahallemizde ilk olarak modern bir gündüz çocuk bakımevini hizmete koyduk. İkincisini de bugün Kocabaş’ta temelini atarak kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Belediyemiz İmar Müdürlüğünün teknik ekiplerinin emekleriyle projesini hazırladığımız ve hayırsever Sorkun ailemizin de büyük destekleri ile geleceğimizin teminatı çocuklara hizmet vermesi ve tabii ki annelerin hayatlarını da kolaylaştıracak bir projenin temelini atıyoruz. Kıymetli Sorkun ailesine, merhum Hacı Mehmet Ali Sorkun’un anısını yaşatacak bu önemli eserin yapımına verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyor, hayatta olan Hacı Feriştah teyzemize de sağlık diliyorum. Kocabaşımıza, Honazımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Belediye Başkanı Kepenek göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirilen çalışma ve projelerden de söz ederken 2023 yılında da Honaz halkı ile çok güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Kepenek konuşmanın sonunda hayırsever Sorkun ailesinin fertlerini kürsüye davet ederek kendilerine teşekkür etti. Honaz için olması gereken ve eksikliğinin duyulduğu Gündüz Çocuk Bakımevinin temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’da, “Sosyal Demokrat belediyeciliğin bu kenti ne kadar güzel koruduğunu da hep birlikte görüyoruz. Belediyecilik bir ekip işidir. Değerli Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarını da gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü kutluyor, hayırsever ailemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından butona basılarak ilk harç atılırken ve yüklenici firma yetkilileri yapılacak çalışma ile ilgili Başkan Kepenek ve diğer protokol üyelerine bilgi verdi.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon