HONAZ

HONAZ’DA FESTİVAL COŞKUSU

HONAZ’DA FESTİVAL COŞKUSU

Honaz, Hasat Sonu Festivali’yle eğlenceye doydu. Honaz Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 46’ncısı geçekleştirilen Hasat Sonu Festivali’nde Selinay, Ozan Ozanca, DJ Poseidon ve Grup Zakkum sahne aldı.

Honaz Belediyesi’nce organize edilen 46. Hasat Sonu Festivali ilçenin Pınarbaşı Mesirelik Alanı’nda gerçekleştirildi.



Festivale; Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık,CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, mahalleri muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Festival Selinay Konseri ile müzik şöleni start aldı. Selinay’ın ardından Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Ozan Ozanca sahne aldı. Ozan Ozanca en sevilen türkülerini festival ziyaretçileri için okudu.



Ardından ritimler hızlandı ve DJ Poseidon sahne aldı. DJ Poseidon’un performansı 7’den 70’e herkesi doyasıya eğlendirdi.



Festivalin son konuğu ise ünlü Grup Zakkum oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Honazlılar doyasıya eğlendi.



Festivalde açıklamalarda bulunan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Geleneksel Hasat Sonu Festivalimize ara vermek durumunda kaldık. Tedbirlerin ortadan kalkması ile festivalimizi gerçekleştirmeye karar verdik. Bu noktada büyük bir titizlikle sanatçı kadromuzu seçtik ve ortaya adeta müzik şöleni yaşatacak bir ekip çıktı. Sevilen şarkıcılardan Selinay, Ozan Ozanca, DJ Poseidon ve Zakkum bizlerle. Bu keyifli günde bütün Honazlı hemşehrilerimi ve kentin dört bir köşesinden gelen bütün misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN KEPENEK’İN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon