EKONOMİ

HOMETEX FUARI, SANAYİCİYE, İHRACATÇIYA MORAL OLDU

HOMETEX FUARI, SANAYİCİYE, İHRACATÇIYA MORAL OLDU
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ve her zaman olduğu gibi üyelerinin yanında olan (BASİAD) Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı, Denizli Metropol’e fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Arpacı “Denizlili firmaları gezdim, başlarını kaşıyacak vakitleri yok. Yorulmuşlar ama pazarlamacılar çok mutlu. Fuar çok güzel geçiyor. Bu fuar sanayiciye, ihracatçıya moral olan bir fuar” diye konuştu. 

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuara iştirak eden ve tüm fuarlarda olduğu gibi yine firmaları, üyelerini stantlarında ziyaret eden BASİAD) Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı, Denizli Metropol’e fuar izlenimlerini aktardı. 

ŞEREF ARPACI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Arpacı “Denizli, Türkiye ve Avrupa için en büyük fuarlardan biri. Dünyada en son yapılan fuar 2020 yılındaki Heimteksil Fuarı’ydı. 2.5 yıl sonra bu fuar düzenlendi ve bereketi ile geldi. Stantlar çok yoğun ve ciddi anlamda yurt dışından misafirler var. Bunda Denizli İhracatçılar Birliği’nin alım heyeti düzenlemesinin de katkısı büyük. Organizasyonu düzenleyen TETSİAD’a teşekkür ediyorum. Çok cesur bir hamle ile fuarı yaptılar ve başarılı oldular. Çok iyi hazırlık ve tanıtımı iyi yapılmış ki, çok kişi gelmiş. Çok mutluyum. Denizlili firmaları gezdim, başlarını kaşıyacak vakitleri yok. Yorulmuşlar ama pazarlamacılar çok mutlu. Fuar çok güzel geçiyor. Bu fuar sanayiciye, ihracatçıya moral olan bir fuar. Uzun zaman sonra satıcı ile alıcı bir araya geldi” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon