EKONOMİ

HİSARCIKLIOĞLU’NA ERDOĞAN’DAN KUTLAMA

HİSARCIKLIOĞLU’NA ERDOĞAN’DAN KUTLAMA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcılığına tekrar seçildi. Hisarcıklıoğlu’na kutlama Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’dan geldi.

TOBB, EUROCHAMBRES Bütçe Komitesi'ne tekrar seçildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği'nin (EUROCHAMBRES) elektronik ortamda yapılan Genel Kurulu'na katıldı. Toplantıda Hisarcıklıoğlu'nun EUROCHAMBRES'daki Başkan Vekilliği görevi 2021 yılı için de Genel Kurul tarafından onaylandı. Ayrıca yapılan seçimle de TOBB, 2021 yılı EUROCHAMBRES Bütçe Komitesi'nde yeniden yer aldı.  Hisarcıklıoğlu’na kutlama Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’dan geldi.



Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı seçilen TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu kutlar, temsil ettiği biz iş insanlarıyla ülkemize yaşattığı onurdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon