EKONOMİ

HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VAR. UMARIM EN KISA SÜREDE YAŞARIZ

HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VAR. UMARIM EN KISA SÜREDE YAŞARIZ
Rusya – Ukrayna Savaşı ve enerji krizi ile birlikte bütün Avrupa’yı sarsan resesyon, özellikle Denizli’de tekstille ilgili talep daralmasına yol açtı. Mutlubaşlar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Serdar Mutlubaş,  resesyonun daha da derinleştiğini belirtirken “1994 yılından beri çok kriz gördük. Hepsini aştık. Muhakkak her inişin bir çıkışı olacaktır. Umarım bu çıkışı en kısa sürede yaşarız” dedi.  

ÖZEL RÖPORTAJ
Rusya – Ukrayna Savaşı, enerjiye gelen üst üste zamlar, beraberinde Avrupa’da resesyonu getirdi. Türkiye’de özellikle tekstil piyasasını etkileyen resesyon, Denizli’de de birçok tekstil firmasının sıkıntı yaşamasına yol açtı. Resesyonun Mart ayına kadar sürmesi öngörülüyor. Mutlubaşlar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Serdar Mutlubaş,  sektörde yaşadıkları sıkıntıları Metropol TV’ye anlattı.

BEKİR SERDAR MUTLUBAŞ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Mutlubaş “Herkesin bildiği gibi sadece tekstilde değil, tüm sektörlerde durgunluk var. Bu durgunluk devam ediyor. Derinleşiyor gibi de görünüyor. Ben bunun uzun sürmemesini temenni ediyorum. Ülke olarak, şehir olarak büyük avantajlarımız var. 1994 yılından beri çok kriz gördük. Hepsini aştık. Muhakkak her inişin bir çıkışı olacaktır. Umarım bu çıkışı en kısa sürede yaşarız” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon