EKONOMİ

HEİMTEXTİL FUARI, DENİZLİ FİRMALARI İÇİN NASIL GEÇER?

HEİMTEXTİL FUARI, DENİZLİ FİRMALARI İÇİN NASIL GEÇER?
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Mukaddes Başkaya, 21-24 Haziran 2022 tarihlerinde Almanya Frankfurt’da düzenlenecek Heimtextil Fuarı’na ilişkin Denizli Metropol’e açıklamalarda bulundu. Fuar nasıl geçer? Denizli’den kaç firma katılıyor? Denizli firmalarının beklentileri ne? Başkaya açıkladı…

ÖZEL ROPÖRTAJ
Denizli’yi yakından ilgilendiren, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan ve her yıl Ocak ayının ikici haftası yapılan Heimtextil Fuarı, 2 yıl sonra yeniden kapılarını ziyaretçilerine açacak. Pandemi nedeniyle Ocak ayında iptal edilen Heimtextil Fuarı, Almanya’nın Frankfurt şehrinde 21-24 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, 21-24 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşecek Heimtextil Fuarı’na ilişkin Denizli Metropol’e açıklamalarda bulundu.

MUKADDES BAŞKAYA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkaya “Türkiye genelinden 94, Denizli’den ise 32 firma katılıyor Heimtekstil Fuarı’na… Heimtekstil’in aslında Ocak fuarlarına alışığız. İptal olunca bu tarihe alındı. Küçük bir fuar olacak. Teknik tekstil fuarı ile birleştirildi. İki fuar aynı anda olacak. Gelecek müşterilerimiz var. Herkes fuarları özledi. Beklenmedik bir yoğunluk olabilir. Salı günü başlayacak ve Cuma gününe kadar sürecek. Bizde nasıl geçeceğini merakla bekliyoruz. Ben fuara katılan tüm firmalarımıza başarılar diliyorum. Umarım hayırlı ve bereketli bir fuar olur” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon