EKONOMİ

HEİMTEKSTİL FUARI MI? HOMETEX FUARI MI?

HEİMTEKSTİL FUARI MI? HOMETEX FUARI MI?
Almanya’nın Frankfurt Şehri’ndeki Heimtextil Fuarı’na katılarak Denizlili ihracatçı firmaları yalnız bırakmayan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Metropol TV ve Denizli Metropol haber-canlı yayın ekibine konuşarak, Heimtekstil Fuarı ile Hometex Fuarı’nın özelliklerini değerlendirdi.  

ÖZEL ROPÖRTAJ
Heimtextil Fuarı’na katılan Denizlili ihracatçı firmaları yalnız bırakmayan Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Metropol’e konuştu. Başkan Memişoğlu Heimtekstil Fuarı ile yakın zamanda İstanbul’da gerçekleştirilen Hometex Fuarı’nın özelliklerini değerlendirdi.  

HÜSEYİN MEMİŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Memişoğlu “Hometex Fuarı konsept değişikliğine gitti. O fuarda daha çok paket mal alan yerli markalarımızın önde olduğu bir fuar yaşıyoruz.  Orta Asya’dan, Arap ülkelerinden, Afrika’dan ve Orta Avrupa’dan paket,  hazır mal olan müşteriler bu fuara katılıyor. Kendi bayisi olan ve markaları ile ürün satan firmalarımız aktif bir fuar geçiriyor.  Heimtekstil Fuarı ise müşteri ile oturulup, yeni renklerin, yeni desenlerin konuşulduğu bir fuar. Konsept farkı var. Heimtekstil’de başarılı olan bir firma Hometex’te oturabiliyor. Bazen tam tersi de yaşanabiliyor. İkisinin de kendine göre bir ağırlığı ve değeri var. Biz ihracatımızı son 5-6 yıldır kendi markamız ve tasarımlarımızla yapmaya başladık. Bu bizim gücümüz ve buna önem veriyoruz. Bu konuyla ilgili tasarım yarışmamız da var. Kilo başında ihracat değerini arttırmak, kendi markalarımızla müşteri sadakati sağlamak önemli. Hometex ayrı Heimtekstil ayrı… Biz geniş firma alt yapımızla tüm müşterilere hitap eden bir yapıya sahip bir şehiriz. Tüm fuarlardan firmalarımız mutlu ayrılıyorlar” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon