EKONOMİ

HEİMTEKSTİL’DEN DENİZLİLİ TEKSTİLCİ MUTLU DÖNECEK

HEİMTEKSTİL’DEN DENİZLİLİ TEKSTİLCİ MUTLU DÖNECEK
Bugün başlayan ve 24 Haziran Cuma gününe kadar sürecek olan Almanya’nın Frankfurt Şehri’ndeki Heimtextil Fuarı’na katılmak için yola çıkan Denizli Heyeti’nden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin uçakta Metropol’e konuştu. Vekil Tin her zaman iş dünyasının yanında olduğunu söyledi.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Denizli’yi yakından ilgilendiren, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan ve her yıl Ocak ayının ikinci haftası yapılan Heimtextil Fuarı, 2 yıl sonra yeniden kapılarını ziyaretçilerine açtı. Pandemi nedeniyle Ocak ayında iptal edilen Heimtextil Fuarı, Almanya’nın Frankfurt şehrinde bugün başladı ve 24 Haziran tarihine kadar sürecek.

ŞAHİN TİN'İN UÇAKTA VERDİĞİ RÖPORTAJI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Fuara katılan Denizli heyetinde bulunan ve her zaman iş insanlarının yanında olan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Metropol Haber Ekibine yerden tam 39 bin feet yükseklikte uçak içinde açıklamalarda bulundu. Vekil Tin “Fuardan Denizlili tekstilcilerimizin iyi ve mutlu bir şekilde döneceğini düşünüyorum. Ülke ve Denizlimizin ihracatının daha da artacağını düşünüyorum. Bu tür fuarlarda bilgi akışı ile birlikte geleceğe bakıyoruz. Biz her alanda iş dünyamızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ben sanayici kimliğimle onların tüm sıkıntılarını biliyorum, dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum. Sorunları üst makamlarımıza anında iletiyoruz” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon