EĞİTİM

HEDEFİMİZ İLK 10 ÜNİVERSİTE ARASINDA OLMAK

HEDEFİMİZ İLK 10 ÜNİVERSİTE ARASINDA OLMAK
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Metropol TV’deydi… Metropol Meydanı programına katılan Rektör Kutluhan, Rektörlük makamındaki canlı yayında göreve başlamasının ikinci yıldönümünde iki yılda yaptığı çalışmaları anlatırken, hedeflerinin Pamukkale Üniversitesi’ni üniversiteler arasında ilk 10 üniversite arasına sokmak olduğunu söyledi.

ÖZEL HABER
10 Ağustos 2020 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Metropol TV’deydi… Kutluhan Metropol Meydanı programına katılarak Metropol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Zor ve Haber Koordinatörü Murat Acar’ın sorularını yanıtladı. Göreve başlamasının ikinci yıldönümünde, geçen süreçte yapılan çalışmaları anlatan Rektör Kutluhan, samimi cevapları ile programa damga vurdu. Rektör Kutluhan, Rektörlük makamındaki canlı yayında göreve başlamasının ikinci yıldönümünde iki yılda yaptığı çalışmaları anlatırken, hedeflerinin Pamukkale Üniversitesi’ni üniversiteler arasında ilk 10 üniversite arasına sokmak olduğunu söyledi.

AHMET KUTLUHAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Rektör Kutluhan “Üreten üniversite, Üniversite hayatın rehberi, Şehirle bütünleşmek üç ana konumuz var. Alt yapılarımız var. bunlar birike birike önümüzdeki yıllarda ilk 10 üniversite arasına gireceğimizden hiçbir şüphem yok. Çünkü çok köklü bir üniversiteyiz. Ben burada göreve başlamadan önce 7 ayrı üniversitede görev yaptım. Üniversite ortamlarını iyi biliyorum. Burası aynen Denizli gibi olacak. Denizli bir Anadolu şehri gibi görünüyor. İçine giriyorsunuz. Bir dünya şehri. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapılıyor. Aynen Pamukkale Üniversitesi de aynı pozisyona gelecek. Pamukkale Üniversitesi uluslararası bir dünya üniversitesi olacak. Bunu dedirtmemiz lazım” diye konuştu.  

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon