EKONOMİ

HD KAUÇUK AUTOMECHANİKA FRANKFURT FUAR’INDA

HD KAUÇUK AUTOMECHANİKA FRANKFURT FUAR’INDA

Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Ateş Grup bünyesindeki HD Kauçuk Sanayi firması ile Almanya’nın Frankfurt Kenti’nde düzenlenen Automechanika Frankfurt Fuar’ında otomotiv yedek parçalarını tanıtıyor. HD Ateş Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Ateş fuarı değerlendirdi. Resesyon gölgesindeki fuar nasıl gidiyor? Beklentiler ve hedef ne? Söz Ateş’te…

ÖZEL RÖPORTAJ
Ateş Grup iştirak şirketlerinden biri olan HD Kauçuk Sanayi, 13 -17 Eylül tarihleri arasından Almanya’nın Frankfurt Kenti’nde düzenlenen Automechanika Frankfurt Fuar’ına katıldı. Firma fuarda son teknoloji olarak üretilen otomotiv yedek parçalarını tanıtıyor. Ateş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Ateş, Metropol’e özel fuarı değerlendirdi.


AÇIKLAMANIN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
 

Ateş “Fuar umduğumuzdan iyi başladı. 4 senedir yapılmıyordu. Katılımcı ve ziyaretçi olarak sayı yüksek. Türkiye’den 350 katılımcı var. İlk gün olmasına rağmen ziyaretçiler büyük ilgi göstermiş durumda. Nitelikli bir ziyaretçi kitlesi var. İlgi çok yüksek. Cumartesi’ye kadar devam edecek. Resesyon Avrupa’da var ama ticari araçlarda bu durgunluk söz konusu değil. Fuarla ilgili beklentimiz yüksek. Hedefimiz Avrupa’ya hitap etmek ve pazarımızı diri tutmak. Müşterilerimiz burada Türkiye ve Türk firmalarına ilgi çok yüksek” dedi.  

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon