BOZKURT

HAMBAT YEREL EYLEM GRUBU KARADAĞ’DA

HAMBAT YEREL EYLEM GRUBU KARADAĞ’DA
Hambat Yerel Eylem Grubu Başkanı Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği Avrupa çıkarması başladı. İlk ülke ziyareti Karadağ’a yapıldı…

Hambat Yerel Eylem Grubu Başkanı Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, yurt dışındaki yerel eylem grubu ve belediyelerin örnek çalışmalarını incelemek ve çalışmaları Bozkurt’ta hayata geçirmek için Avrupa seyahati planladı.



Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Metropol TV’ye seyahat öncesi yaptığı açıklamada “Arnavutluk, Karadağ ve Kosova’daki yerel eylem grupları, dernek ve ataşeliklerin misafiri olacağız. Kadın kooperatiflerini ziyaret edeceğiz. Uluslararası İş Birliği Toplantısı’na katılacağız. Türkiye, Denizli ve Bozkurt’u tanıtacağız. İtalya, Avusturya, Finlandiya’da daha önceki yıllarda benzer toplantılara katılmıştık” dedi.



Ve ilk ülke ve ilk ziyaretler gerçekleşti. Hambat Yerel Eylem Grubu Başkanı Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada “Hambatyeg Yönetim Kurulu olarak resmi ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Karadağ Türk İş İnsanları Derneği (KTİD) Yönetim Kurulu ile buluştuk ve istişarelerde bulunduk. Ardından Podgoritsa Karadağ Büyükelçisi Barış Kalkavan’ı ve Karadağ Ticaret Ateşesi Nihal Sevük’ü ziyaret ettik.Programımızı Avrupa Birliği hibe programında fonlanmış Markoviç Bağlarını gezerek ve IPARD programı hakkında bilgi alışverişi yaparak sonlandırdık” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon