BULDAN

HALKLA BAYRAMLAŞTI, İLK NİKAHINI KIYDI

HALKLA BAYRAMLAŞTI, İLK NİKAHINI KIYDI
Buldan’da Ramazan Bayramı münasebetiyle Talat Tarakçı Park’nda resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Buldan’da ilk bayramlaşma törenini gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Buldan’da bayramlaşma geleneği bozulmadı. Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, eşi Özlem Orpak  Emniyet Müdür Vekili İmdat Bayram, Jandarma Komutanı Bekir Cinkaya ile  şehit aileleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



Buldan’da ilk bayram törenini gerçekleştiren Kaymakam Turan Erdoğan ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, törene katılan vatandaşlarla tek tek sohbet edip bayramlarını kutladılar. Kaymakam Turan Erdoğan ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, İlçe Emniyet Amirliği ziyaretinde polislerle ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde de askerlerle bayramlaştı.



Resmi bayramlaşma töreninin ardından Buldan Şehitliğini ziyaret eden ilçe protokolü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Buldanlı Şehit Polis Ercan Yangöz, Şehit Jandarma Komando Çavuş Tamer Çimencioğlu ile Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Erkoç için   Kur’an Tilaveti okundu, dua edildi.  Şehit mezarlarına su döküp, çiçek bırakan ilçe protokolü, şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutladı. 



BAŞKAN ORPAK, İLK NİKAHINI KIYDI
Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak,  Müzeyyen-Mustafa Yurdakul çiftinin nikâh merasimlerine katılarak genç çiftlerin nikâhlarını kıydı.  Yenicekent Mahallesi’nde düzenlenen nikah merasimine eşi Özlem Orpak ve CHP ilçe yönetimiyle birlikte katılan Başkan Orpak,  nikah merasimine katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon