POLİTİKA

GÜRCAN GÜVEN: 31 MART’TA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

GÜRCAN GÜVEN: 31 MART’TA ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ
AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilçede yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.
 

Gürcan Güven, vatandaşların teveccühü ile karşılaştığı her yerde AK Parti'nin Çivril’e kazandırdığı hizmetleri ve belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlatıyor.



TARIMA YÖNELİK PROJELER
İlçede mahalleleri, sokakları, caddeleri, esnafları, gençleri, kadınları, kurumları, STK'ları ve özel sektör çalışanlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Güven, Çivril’in elması başta olmak üzere tarıma yönelik projeleri olduğuna da dikkat çekiyor.



KAPI KAPI DOLAŞIYOR
Güven, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve üç kademe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte gündüzleri kapı kapı dolaşarak, akşamları ise evlere misafir olarak vatandaşlarla bir araya geliyor.



“MİLLETİMİZE GÜVENİYOR, İNANIYORUZ”
Çivril için canla başla çalıştıklarına değinen Güven “Çivril’imize hizmet etme şerefine nail olmak için çıktığımız bu yolda, her geçen gün daha da artan bir heyecan ve motivasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler cennet memleketimiz için durmadan, yorulmadan çalışıp inşallah 31 Mart’ta alnımızın akıyla çıkacağız. Biz milletimize güveniyor, inanıyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon