MERKEZEFENDİ

GÜMÜŞÇAY KADIN ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

GÜMÜŞÇAY KADIN ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete hazır hale getirilen, pandemi nedeniyle açılışları gerçekleştirilemeyen Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nin ilki Gümüşçay Mahallesi’nde törenle açıldı.

Törene Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Necdet Yılmaz, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kadınların, çocukların ve gençlerin Merkezefendi’de ayrıcalıklı olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Bizler yola çıkarken söz vermiştik. Kadınların, çocukların ve gençlerin ilçemizde ayrıcalığı olacak. Sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimiz Gümüşçay, Merkezefendi, Sevindik, Sümer ve Akkonak Mahallelerimizde faaliyete geçirdik. Sadece bir başkan adayı olarak değil, bir anne olarak, bir kadın olarak çocuklarımız Merkezefendi’de eşit ve adil şekilde eğitimden ve sağlıktan yararlanacak. Sözümüzü tutuyoruz. Bu çalışmalarımızın devamı da gelecek. Diğer mahallelerimizde de açılışlar yapacağız” dedi.

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ise, “Sağlam bir toplumun temeli ailedir. Sağlam bir aile de bir kadından bir çocuktan geçiyor. Bugün burada ve daha sonraki günlerde diğer mahallelerimizde açılacak olan merkezleri son derece önemli buluyorum. Bu merkezlerimiz Merkezefendimize, Denizlimize, kadınlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Kadının ve çocuk bizim toplumumuzda çok önemli bir yere sahip. Çalışan anneler, çocuklarına vakit ayıramaz hale geliyor. Bu merkezler sayesinde anneler iş hayatında çocukları için endişe duymayacaklar” diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminden sonra protokol üyeleri ve Merkezefendililer, Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ni gezdi. Sevindik Kadın Çocuk Yaşam Merkezi Cuma günü saat 14.00’te, Sümer Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ise saat 15.00’te açılacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

1 Yorum

  • Denizli gündemi Denizli Metropol'de

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon