EKONOMİ

GESİFED İLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ

GESİFED İLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ
GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Çakır, Denizli Metropol’ün sorularını yanıtlarken, dernek olarak GESİFED’li olmanın ayrıcalıklarını yaşadıklarını ve derke olarak güçlerine güç kattıklarını söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ
GESİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Semih Çakır, Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır,  Denizli Metropol’ün ”GESİFED üyesisiniz. GESİFED çatısı altında olmaktan mutlu musunuz. GESİFED’li olmak size ve derneğinize ne katıyor?” sorusunu yanıtladı.

SEMİH ÇAKIR'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

 
Çakır “GESİFED’den memnunuz. Birlikte hareket ediyoruz. GESİFED’e güç verdiğimizi de düşünüyoruz. Birçok fayda sağlıyoruz birlikte. Aydın – Denizli ve Muğla üçgeninde network ve ortak girişim hamlesi olarak, derneğimizin gücünü GESİFED ile daha da pekiştiriyoruz. Oktay Mersin Başkanım gerekli enerji ve sinerjiyi bize sunuyor. Kendisine GESİFED’in varlığı ve etkinliği ile ilgili teşekkür ediyorum. GESİFED ile daha uzun ve güçlü yollarımız var. Özellikle bu tür zor zamanlar için bu tür yapılanmalar çok önemli” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon