POLİTİKA

GENEL İKTİDARIN YOLU YEREL İKTİDARDAN GEÇİYOR

GENEL İKTİDARIN YOLU YEREL İKTİDARDAN GEÇİYOR

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP’li Belediye Başkanı ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalarını Metropol TV’ye özel değerlendirdi. İşte Gemi’nin açıklamaları…

ÖZEL RÖPORTAJ

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki açıklamalarıyla ilgili Metropol TV’ye konuştu.

SEYİT TORUN NE DEMİŞTİ?

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Denizli’deki beş CHP’li Belediyenin ve Başkanlarının çalışmalarıyla ilgili soruya “Denizli'de de oy oranımız çok hızlı artıyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri de buradaki belediyelerimizin başarısı, ortaya koyduğu performans. Her türlü ötekileştirilmeye rağmen, baskıya rağmen, engellemeye rağmen onlar şikayet etmeden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için yoğun gayret içerisindeler. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Biz bütün belediyeleri almaya talibiz ve belediyecilik bizim işimiz” dedi.

GEMİ’DEN METROPOL’E ÖZEL AÇIKLAMA

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalarını Metropol’e değerlendiren Serinhisar Belediye Başkanı Gemi “Sayın Genel Başkanımız Seyit Bey çok güzel ifade etmiş. Biz 5 CHP Belediye Başkanı olarak elimizden gelen hizmeti vermeye çalışıyoruz. Doğru hizmeti verdiğimize inanıyoruz. Toplumdan da bunun karşılığını alıyoruz. Çalışmalarımız hızlı şekilde ilerliyor. 5 belediye başkanı olarak gayret gösteriyoruz. Genel iktidarın yolu yerel iktidardan geçiyor. Yetkimiz doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını vermek için mücadele ediyoruz. Devam eden projelerimiz var. Daha da güzel olacak. Her şey çok güzel olmaya devam ediyor. Seyit Bey’e düşünceleri için çok teşekkür ediyoruz. Oylarımızı arttıracağız” diye konuştu.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon