• |  
  • USD 39.03
  •  
  • EUR 44.30
  •  
EKONOMİ

GENÇ İŞ İNSANLARINI İHRACATA NASIL KAZANDIRACAKLAR?

GENÇ İŞ İNSANLARINI İHRACATA NASIL KAZANDIRACAKLAR?
Genç ihracatçıları kazanmak adına yola çıkılan Genç TİM Projesi'nin sorumlularından Genç TİM Başkan Yardımcısı ve Denizli Bölge Başkanı Okan Oğuz “İhracat kavramıyla henüz tanışmamız arkadaşlarımızı ihracat ve girişimcilik atmosferinin içine dahil edip, ihracat ailemize yeni bireyler kazandırmak istiyoruz” dedi.

Genç TİM Başkan Yardımcısı ve Denizli Bölge Başkanı Okan Oğuz yaptığı açıklamada;  "Genç TİM; Türkiye ihracatçılar Meclisi Bünyesinde kurulan genç ihracatçıların birbirine ilham vermesi fikriyle ortaya çıkan bir yapı. Türkiye genelinde 500 üyeyi aşan bir topluluk haline geldi; Denizli Bölgesi olarak da DENİB Başkanımız Hüseyin Memişoğlu'nun destekleriyle, Türkiyemiz adına Denizli'miz adına, ihracatı artırmak adına projeler üretmek için yola çıktık” dedi.

Oğuz “Türkiye genç nüfusu ile Avrupa’nın dinamik ülkelerindendir. Ülkemiz insanının pratik ve yaratıcı zekası ile gençlik dinamizmi birleştiğinde ortaya olağanüstü sonuçların çıkabildiğini hepimiz farklı konularda her gün şahit olabiliyoruz. Toplum olarak her bir bireyimizin yapması gereken, bu cevheri görüp, imkanlar oluşturmak noktasında elinden geleni yapmak olmalıdır. Biz de “Genç TİM” olarak; ihracatı gençlik ile buluşturmak en önde gelen görevimiz olacaktır. Ülkemizin geleceğinin iki önemli olgusu olan ihracat ve gençlik bu buluşma içinde yoğrulacak” diye konuştu.

Genç ihracatçılara rehber olmak istediklerini sözlerine ekleyen Okan Oğuz “Kurumsallaşmış, uzun soluklu ihracatçı firmalarımızın genç yöneticilerini bu sorumluluk bilincine adapte etmek görevimiz olduğu kadar; kendi imkanları ile yeni yeni ihracatçı kimliğine ulaşmış genç arkadaşlarımıza yol göstermek, onlara kurumlarımızı tanıtmak, ihracatçı birliklerimizin kapısından çekinmeden girmeleri gerektiğini, bu kurumların onlar için var olduğunu göstermek ve imkanlarından nasıl faydalanacakları noktasında onlara rehber olmak istiyoruz. Ve bunların yanında, genç nüfusumuzun içindeki potansiyel cevheri çıkartmak adına; özellikle üniversite ve gençlik kuruluşları ile işbirlikleri yaparak, ihracat kavramıyla henüz tanışmamız arkadaşlarımızı ihracat ve girişimcilik atmosferinin içine dahil edip, ihracat ailemize yeni bireyler kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon