SPOR

FUTBOL CAMİASI YASTA: DENİZLİSPOR’UN EFSANESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

FUTBOL CAMİASI YASTA: DENİZLİSPOR’UN EFSANESİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Denizlispor’da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan, yeşil siyahlı kulübe pek çok genç yeteneğin kazandırılmasında payı olan Teknik direktör Melih Garipler hayatını kaybetti.

Denizlispor bir efsanesini daha kaybetti. Yeşil siyahlı kulübe hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet veren 83 yaşındaki Melih Garipler vefat etti. İzmir’de ailesi ile birlikte yaşayan Garipler’in yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Futbola henüz 17 yaşındayken Havagücü kulübü forması giyerek başlayan Garipler, 8 sezon Altınordu forması giydikten sonra Denizlispor’a transfer olmuş, 6 sezon da yeşil siyahlı forma için ter dökmüştü. Sarayköy doğumlu olan Garipler, 1996-1997 sezonunda Denizlispor teknik direktörü olarak görev yapmıştı. Garipler daha sonra yeşil siyahlı kulüple bağlarını koparmamış, Denizlispor altyapısında, keşif  ve transfer ekiplerinde görev almıştı.

Garipler görev yaptığı dönemde hem çok sayıda genç yeteneğin yeşil siyahlı altyapıda yetişmesini sağlamış hem de Türkiye’nin çeşitli kentlerindeki genç ve yetenekli futbolcuları keşfederek Denizlispor’a transferlerini sağlamıştı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon