POLİTİKA

FİLİZ: BENİM İÇİN AFYON DEMEK KARDEŞ ŞEHİR DEMEK

FİLİZ: BENİM İÇİN AFYON DEMEK KARDEŞ ŞEHİR DEMEK
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü Necip Filiz “Benim için Afyon demek kardeş şehir demektir” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Üyesi-Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Necip Filiz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Ali Özkaya, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Halil Ürün, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile birlikte çok sayıda partili katıldı.



Toplantıda konuşan AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Üyesi Teşkilat Başkanlığı Afyonkarahisar İl Koordinatörü Necip Filiz "Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in riyasetinde Afyonkarahisar İl Koordinatörü olarak görevlendirmeme çok sevindim. Benim için Afyon demek kardeş şehir demektir. Dazkırı gibi il sınırımıza yakın ilçeler birçok ihtiyacı gidermek için Denizli’ye gelmektedir. Denizli’de mermercilerimizle ticari bir ilişki gelişmiş durumdadır. Afyon hep gıpta ile baktığımız şehirlerden biridir. Değerli Bakanımız Veysel Eroğlu’nun Denizli’ye birçok hizmeti bulunmuştur. Kendisinden Allah razı olsun. Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’le birlikte aynı dönem il başkanlığı yaptık. Şimdi TBMM’de kendisi Afyon’u en güzel şekilde temsil etmektedir. Birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum" dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon