SPOR

FEDERASYON BAŞKANI TÜRKOĞLU’NDAN MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’E ZİYARET

FEDERASYON BAŞKANI TÜRKOĞLU’NDAN MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’E ZİYARET
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler ve yönetimini ziyaret eden Türkoğlu, ilk kez Denizli’yi ziyaret etti.

8 Ekim tarihinde düzenlenecek Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu ve başkanlık seçimi öncesinde TBF Genel Sekreter Yardımcısı ve Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser ile birlikte kente gelen Türkoğlu, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler ve yöneticiler ile bir araya gelerek basketbola dair projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Türkoğlu ayrıca Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı da makamında ziyaret etti.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler “Hidayet Türkoğlu Denizli’ye gelerek çalışmalarımızı yakından gördü. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ve Denizli artık basketbolla özdeşleşen bir kent ve Avrupa’nın takdir ettiği bir organizasyon haline geldi. Başkanımız Hidayet Türkoğlu da yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyor. Denizli’ye gelerek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon