EKONOMİ

EXİMBANK HEYETİ DENİZLİ TİCARET ODASI’NDA

EXİMBANK HEYETİ DENİZLİ TİCARET ODASI’NDA
Türk Eximbank Denizli Şube Müdürü Mehmet Yıldırım ve Şube Müdür Yardımcısı Muhammet Afşar, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Eximbank Heyeti’ni DTO’da Başkan Uğur Erdoğan ağırladı.

Denizli Ticaret Odası’nı bu kez Türk Eximbank Heyeti ziyaret etti. Türk Eximbank Denizli Şube Müdürü Mehmet Yıldırım ve Şube Müdür Yardımcısı Muhammet Afşar’ı DTO Başkanı Uğur Erdoğan ağırladı. Erdoğan Eximbank Heyeti’ne DTO Binasını gezdirip bilgi verirken, üyelere yönelik projeler, finans sektörü ve beklentiler üzerine konuştu.



Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Türk Eximbank Denizli Şubesi Müdürü Mehmet Yıldırım ve Şube Müdür Yardımcısı Muhammet Afşar ile üyelerimize yönelik projeleri, finans sektörü ve beklentilerimiz üzerine hoş bir sohbet oldu. Denizli Ticaret Odamızın faaliyetleri ve projelerimiz hakkında kendilerini bilgilendirdik. Hizmet binamızdaki birimleri gezdirerek yaptığımız yenilikleri anlattık. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon