POLİTİKA

EVDE BAKIM HİZMETLERİ BELEDİYE BÜNYESİNE ALINIYOR

EVDE BAKIM HİZMETLERİ BELEDİYE BÜNYESİNE ALINIYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Evde Bakım Hizmetleri’nin Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınacağını, firmayla ihale güncellemediklerini açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi, Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce, Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, evde bakım hizmetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Çavuşoğlu, evde bakım hizmetlerinin Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınması konusunda çalışma başlattıklarını belirterek "30 Eylül tarihine kadar bir firma ile çalışıyoruz. Yeni dönemde bu ihaleyi güncellemedik. Kendi personelimiz vasıtasıyla bu hizmeti vereceğiz. Tabii ki bu hizmet sürecinde bazı sorunlu yerler vardı, onları da çözüyoruz. Özellikle sosyal yardımların, sosyal desteğin doğru kişiye ulaştırılması en önemli şey. Eğer doğru kişiye, hak edene ulaştıramazsanız, bu hizmetin bir anlamı olmaz. Ekonomik durumu yerinde olan, sağlıklı yürüyebilen birinin evine gidip tıraş ederseniz ya da tarlada çalışabilecek birinin evini temizlerseniz, bu sistem doğru işlemez. İhtiyacı olan birçok insana yardımı ulaştıramazsınız. Bundan sonra evde bakım hizmeti, hak eden kişilere ulaşacak, politik kaygılardan arındırılmış bir şekilde yürütülecek. Bu süreçte elbette bazı üzülenler de olacak. Hak etmeden bu hizmeti alıp, konfor alanlarının bozulmamasını umanları mutsuz edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon