EKONOMİ

EKİZOĞLU MAKİNA İZMİR MARBLE FUARI’NDA

EKİZOĞLU MAKİNA İZMİR MARBLE FUARI’NDA
Türkiye doğal taş ihracatının can damarı Marble İzmir Fuarı kapılarını açtı. Denizli’den 20’den fazla firmanın katıldığı fuarın nabzını Denizli Metropol Haber ekibi tuttu. Fuara katılan firmalar arasında yerini alan Ekizoğlu Makina, mermer sektörüne de hizmet verirken, Ekizoğlu Makina Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Ekiz Atıcı, firma olarak hedeflerini anlattı.

ÖZEL HABER
Pandemi döneminde İZFAŞ tarafından düzenlenen ilk fiziksel fuar olan Marble İzmir Fuarı kapılarını açtı. Fuar, 28 Ağustos tarihine kadar Fuar İzmir’de sürecek. Renk ve desen çeşitliliği ile dünya ticaretinin lideri olan Türk doğal taşının, küresel alıcılar ile buluştuğu 26. Marble İzmir - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na Denizli’den 20’nin üzerinde firma katıldı. Bu firmalardan biri de Ekizoğlu Makina’ydı.



Ekizoğlu Makina Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Ekiz Atıcı, Denizli Metropol ‘e yaptığı açıklamada hem firmalarını tanıtırken, hem de hedeflerini anlattı. Atıcı ”Ekizoğlu Makina olarak mermer makinaları üretimi, imalatı yapıyoruz. Fayans kesim hatları, patlatma makinaları gibi birçok kesim makinalarının üretimini yapıyoruz. Dünyada birçok ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Ana pazarımız orta doğu.  Cezayir, Mısır, Fas, Lübnan gibi bayiliklerimizin olduğu ülkelere daha çok ihracat gerçekleştiriyoruz. Ekizoğlu Makina olarak seramik kesim makinalarının imalatını da yapıyoruz. Seramik kesmek çok zordur. Bununla ilgili 5 yıldır çalışmalar yapıp Ar-Ge’ler ile kendimizi geliştirerek, bu yıl ABD’ye yüklü siparişler alarak, seramikte iyi yerlere gelmeye çalışıyoruz.  Bu yıl İzmir Mermer Fuarı’nda bizde yerimizi aldık. Tüm sektör firmalarını standımıza bekliyoruz. Türk makina sanayi dünyada en güzel yerde” diyerek sözlerini tamamladı.

EKİZOĞLU MAKİNA GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ZEYNEP EKİZ ATICI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon