EKONOMİ

“DÜNYANIN KABUL ETTİĞİ VE ÖNÜNDE ŞAPKA ÇIKARDIĞI BİR ÖNDERE SAHİBİZ”

“DÜNYANIN KABUL ETTİĞİ VE ÖNÜNDE ŞAPKA ÇIKARDIĞI BİR ÖNDERE SAHİBİZ”
Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. ölüm yıl dönümü ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.

Uğurlu Oto Cam Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Duman, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Asker ve Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümünde kendisini rahmet, şükran ve saygıyla andıklarını söyledi.

Duman açıklamasında “Cephede büyük kahramanlık göstererek milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılındayız.  Millî mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimiz hiç bir zaman unutulmayacağız. Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk’ün en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’dir. Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini korumak için birlikte hareket etme zamanıdır. Atatürk'ün izinden gitmeli ve Türkiye'yi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmalıyız. Demokrasi, adalet, eşitlik ve özgürlük gibi temel değerleri savunmalı, halkımızın refahını ön planda tutmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, Atatürk'ün bize bıraktığı mirası koruma ve geliştirme iradesine bağlıdır. Dünyanın kabul ettiği ve önünde şapka çıkardığı bir öndere sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu her zaman hatırlamalı, hiçbir zaman unutmamalıyız. Bizler, ülkemizin kalkınma ve gelişme hamlesini her alanda hızla devam ettireceğiz. Atatürk, sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 85’inci yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun" dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon