EKONOMİ

DUAYEN İŞ İNSANI MUSA KAZIM MANASIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

DUAYEN İŞ İNSANI MUSA KAZIM MANASIR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Önceki gün yaşamını yitiren Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden duayen iş  insanı Musa Kazım Manasır, son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli iş dünyası bir değerini daha yitirdi. Kentin iş ve ticaret dünyasının önemli, duayen isimlerinden hayırseverliği ile tanınan Musa Kazım Manasır 91 yaşında hayata gözlerini kapadı. Manasır bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Musa Kazım Manasır, bugün saat 12.00’de Asri Mezarlık Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından yine Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.



Cenaze törenine AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Yarımca, PASVAK Başkan Yardımcısı Nafiz Öz, Denizlili iş insanları, sanayiciler ile Manasır Ailesi’nin eş dost ve yakınları katıldı.   

MUSA KAZIM MANASIR'IN CENAZE TÖRENİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon