EKONOMİ

DTO’DAN 2022 – 2026 STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI

DTO’DAN 2022 – 2026 STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI
Denizli Ticaret Odası Üyeleri, 2022  -2026 Stratejik Plan Çalıştayı için bir araya geldi.

Denizli Ticaret Odası Üyeleri, 2022  -2026 Stratejik Plan Çalıştayı için bir araya geldi. Çalıştaya DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ve Melek Sözkesen, DTO Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komitesi Üyeleri ve DTO Üyeleri katıldı.



Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda Ekonomist Yazar Prof. Dr. Emre Alkin, DTO Üyelerine “Para kazanmak mı zor harcamak mı?" konulu bir seminer verdi. Ardından soru cevap kısmında Alkin, ekonomi ve ticarete yönelik soruları yanıtladı, öngörülerini anlattı.  



Çalıştayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan “Denizli Ticaret Odamızın 2022-2026 Stratejik Plan Çalıştayı için, DTO Meclis ve Meslek Komitelerimizdeki üyelerimizle toplandık. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız en önemli faaliyetlerimiz ve projelerimizin içeriği ile son durumu hakkında üyelerimizi bilgilendirdik” ifadelerini kullandı.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon