EKONOMİ

DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A GENEL BAŞKAN ZİYARETİ

DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A GENEL BAŞKAN ZİYARETİ
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası’nda gerçekleşen ziyarete Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Fettah Açan ve oda yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Selçuk katıldı. Heyeti, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ağırladı.



Başkan Erdoğan ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede “Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Fettah Açan ve oda yönetim kurulu üyeleri ile ziyaretimize gelen Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Selçuk’a, nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Kurumsal iş birliklerimiz ve güncel gelişmeler ışığında sektörlerimiz üzerine görüş alışverişinde bulunduğumuz konuklarımızı, iş hayatımızın temel direklerinden biri olarak görüyoruz. Onların varlığı, devletimiz ile vatandaşımız arasındaki ticari hukukun sarsılmaz güvencesidir” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon