EKONOMİ

DSO, STANTIYLA FASHİON HOME İZMİR EV TEKSTİLİ FUARI'NDA

DSO, STANTIYLA FASHİON HOME İZMİR EV TEKSTİLİ FUARI'NDA
Fashion Home İzmir 1. Ev Tekstili Fuarı, Fashion Tech 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri Fuarı ile Fashion Prime 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı devam ederken, Denizli Sanayi Odası fuarda açtığı stantla fuar süresince tüm DSO üyesi firmaların toplantı organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Fashion Home İzmir 1. Ev Tekstili Fuarı, Fashion Tech 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri Fuarı ile Fashion Prime 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Denizlili 44 firmanın katılım sağladığı fuarın açılış töreni sonrasında stantları ziyaret eden DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra DSO standına geçti.



Denizlili firmaların ve tekstil sektöründeki DSO Üyelerinin bir araya geldiği fuarda, Denizli Sanayi Odası Hol A/H-114 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlıyor.

DSO İhracat İşlemleri ve Teşvikleri Uzmanı Aslı Öztürk ve Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Nurcihan Çakır, ziyaretçileri DSO’nun yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgilendiriyor. Stant fuar süresince tüm üyelerin toplantı organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Bu yıl ilk kez düzenlenen fuar, 11 Ekim tarihine kadar devam edecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon