EKONOMİ

DSO BAŞKANI OLUNCA HAYATINDA NE DEĞİŞTİ? İLK NE YAPTI?

DSO BAŞKANI OLUNCA HAYATINDA NE DEĞİŞTİ? İLK NE YAPTI?
Denizli Sanayi Odası Başkanı seçilen Selim Kasapoğlu merak edilenleri Metropol’e açıkladı… İlk kim kutladı? Başkan seçilmesinin ardından ertesi gün ilk ne yaptı? Hayatında neler değişti? Babası Hasan Kasapoğlu’na verdiği sözü tutacak mı?

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na çok merak edilen konuları sorduk… Kasapoğlu’nu Başkan seçilmesinin ardından İlk kim kutladı? Ertesi gün ilk ne yaptı? Hayatında neler değişti? Babası Hasan Kasapoğlu’na verdiği sözü tutacak mı? işte yanıtlar…

Kasapoğlu “İlk kim kutladı? Orada ilk kutlayanlar Meclis Üyesi arkadaşlarım oldu. Aileden ilk eşim kardeşim kutladı. Hayatımda yaşadığım en önemli olaylardan biriydi. Çok heyecan ve sevinç var. Ertesi gün ilk ne yaptım? İlk Sanayi Odasına gittim, sonra işe gittim. Artık bir işimiz daha var. Hayatımda neler değişti? Bir şey değişmedi. Yoğunluğum arttı. Zaten Sanayi Odasına yıllardır çok emek verdim. Her şeyin planlamasını yaparak girdik bu işe. Yapacak çok işimiz var. Projeleri gerçekleştirmek için çalışacağız. Denizli’ye faydalı olacağız. Ekip çok genç ve heyecanlı. İnşallah güzel şeyler olacak. Babam Hasan Kasapoğlu’na verdiğim sözü tutacağım. Hem işi hem Sanayi Odasını birlikte yürüteceğim. Aksi olamaz zaten. Planlarımızı düzgün yaptığımız sürece bu işleri yapmak bizim için zor olmaz. Hem işimizi hem Sanayi Odasını takip ederiz. İşimizde profesyonel kadrolar var. Onlara güvenip yola çıktık. Babam var. Kardeşim var. Ben her şeyi iyi bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon