EKONOMİ

DSO BAŞKAN ADAYI SELİM KASAPOĞLU’NUN YOLA ÇIKIŞ PROJESİ NE?

DSO BAŞKAN ADAYI SELİM KASAPOĞLU’NUN YOLA ÇIKIŞ PROJESİ NE?

Denizli Sanayi Odası seçimleri 4 Ekim tarihinde yapılacak. Seçim tarihinin netleşmesiyle birlikte adaylığını ve projelerini açıklayan Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu, ortak hedef ve amaçlar adına; şehri bütünleştirmek, birleştirmek için belirlediği en önemli projeyi açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ

Denizli Sanayi Odası Başkan Adayı Selim Kasapoğlu, yola çıkış ve hedef projesi olan Yüksek İstişare Kurulu hakkında açıklamalarda bulundu.

SELİM KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Kasapoğlu “Yola çıkış amacımızdaki en önemli maddelerden biri şehri birleştirici bir hale getirmek. Şehri birleştirmek bütünleştirmek, ortak hedefler ve ortak amaçlar doğrultusunda şehrin dinamiklerini harekete geçirmek. Bu bağlamda yapacağımız işlerden biri Denizli Sanayi Odası’nda bir Yüksek İstişare Kurulu kurmak. Bu Yüksek İstişare Kurulu’nda şehrin duayenlerini, şehri bilen büyüklerimizi bir araya getirerek şehirde ve Denizli Sanayi Odası’nda daha iyi bir çalışmanın nasıl yapılabileceğini görmek. Onların tavsiyelerini almak ve onların katkılarıyla Sanayi Odası’nda çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Serkan Çakal

Serkan Çakal

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon