EKONOMİ

DOSTEK KOLEJİ’NDE 253 ÖĞRENCİ MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

DOSTEK KOLEJİ’NDE 253 ÖĞRENCİ MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI
2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte DOSTEK Koleji’nde eğitimini tamamlayan 253 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

Denizli’de mesleki eğitimde adından sıkça söz ettiren DOSTEK Koleji, 2024 yılı mezunlarını uğurladı. 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 12.sınıfı bitiren 253 öğrenci DOSTEK Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde diplomalarını alarak kep attı.



DOSTEK Koleji 4’üncü Geleneksel Keşkek Günü ve Mezuniyet Töreni’ne; Honaz Kaymakamı Serkan Kaya, Honaz İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Yılmaz, Honaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan, Sosyal Güvenlik Kurum Müdürü Zeynep Bakırcı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, bölgede faaliyet gösteren sanayiciler, DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.



DOSTEK Koleji bando takımının gösterisi, keşkek ve lokma ikramı ile başlayan törende DOSTEK Koleji Halk Oyunları Ekibi yaptığı Zeybek gösterisi ile büyük beğeni topladı. Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından açılış konuşmasını DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu yaptı. Müdür Dumlu, mezun olan gençlere üniversite ve iş hayatlarında başarılar dileyerek; dürüstlük, saygı ve çalışmaktan hiç vazgeçmemelerini öğütledi.



Açılış konuşmasının ardından DOSTEK Koleji’ne destek veren sanayicilere, kurum ve kuruluş temsilcilerine protokol üyelerince plaket takdim edildi. Mezun olacak öğrencilerin kendilerinden sonra eğitime devam edecek olan öğrenci arkadaşlarına bayrak ve flama devir tesliminde katılımcılar gençleri dakikalarca alkışladı.





Okulu birincilikle bitiren Anadolu Meslek Programı (AMP) 12. sınıf öğrencisi Halil Köse ve Anadolu Teknik Programı (ATP) 12. sınıf öğrencisi Tayyibe Tuğba Kahraman’a hediyelerini Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derya Baltalı, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaymanoğlu verdi. Okul birincileri verdiği emeklerden dolayı DOSTEK Koleji Müdürü Saadettin Dumlu’ya plaket takdim ettiler ve yaş kütüğüne isimlerini çaktılar. Sayısal bölümü 12. sınıf öğrencisi İbrahim Kasım Yumra, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.





DOSTEK Koleji’nin bu seneki mezunları tek tek sahneye çağrılıp mezuniyet belgelerini alırken, öğrencilerin işletmelerdeki usta öğreticilerine de plaketleri takdim edildi. 253 öğrencinin sahneye çıkmasının ardından nefesler tutuldu ve mezun gençler aynı anda keplerini gökyüzüne fırlattı. Mezuniyet Töreni müzik gösterisi ve eğlence ile sona erdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon