EKONOMİ

DNT ULUSLARARASI NAKLİYAT’IN YENİ MERKEZİ AÇILDI

DNT ULUSLARARASI NAKLİYAT’IN YENİ MERKEZİ AÇILDI
Denizli’de uluslararası nakliyat ve lojistik sektöründe hizmet veren DNT Uluslararası Nakliyat’ın yeni merkezi açıldı. Açılışa sektör temsilcileri, iş insanları ve davetliler büyük ilgi gösterirken, DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Manisalı, hem açılış hem de yeni dönemdeki hedeflerini Metropol TV’ye özel değerlendirdi…

ÖZEL HABER
Denizli’de uluslararası nakliyat ve lojistik sektöründe hizmet veren DNT Uluslararası Nakliyat’ın yeni merkezi düzenlenen törenle açıldı.

AÇILIŞLA İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



Açılışa Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Pekdemir,  Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci,  Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, Kaledavaz Vakfı Başkanı İsmail Yarımca, nakliyat ve lojistik sektörü temsilcileri, sanayiciler, iş insanları ve Manisalı Ailesi ile eş dost ve yakınları katıldı.



DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı açılış töreninde Metropol TV’ye yaptığı açıklamada “Böyle mutlu bir günümüzde gelen – gelmeyen, bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum.  Yeni merkezimizle birlikte iyi hizmet, iyi lojistikle Avrupa hattımızda iyi bir yer edinmek istiyoruz. 16 ülkeye hizmet veriyoruz. Bu çıtayı daha da yukarı çıkaracağız. Denizlili İhracatçılarımıza çok daha iyi hizmet verebilmek adına özen gösteriyoruz. Yatırımlarımızı ve yeni merkezimizi bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdik. Araç filomuzu bugün Ford Trucks Yarımca ile daha da güçlendirdik.  Bize destek oluyorlar. Ben başta Ford olmak üzere İveco, Renault, Scania, Volvo tüm bize araç sağlayan firmalarımıza sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum” diye konuştu.   



DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Manisalı ise “Açılışımıza gelen misafirlerimize, tüm iş arkadaşlarımıza, tedarikçilerimize, sektör temsilerimize, akraba, eş ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Yerimiz küçük geldiği için böyle büyük bir merkeze geçtik. Şimdi de böyle büyük bir merkezle, yeni yatırımlarla 2023 ve 2024 yıllarını planlıyoruz. Önümüzde ciddi araç alımları var. Kapasitemizi daha da arttırarak Denizlili ihracatçılarımıza en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” dedi.   

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon