EKONOMİ

DNT ULUSLARARASI NAKLİYAT, ARAÇ FİLOSUNU FORD TRUCKS F-MAX İLE GÜÇLENDİRDİ

DNT ULUSLARARASI NAKLİYAT, ARAÇ FİLOSUNU FORD TRUCKS F-MAX İLE GÜÇLENDİRDİ
DNT Uluslararası Nakliyat, uluslararası alanda daha hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu daha da büyüttü. Firma Ford Trucks F-Max'i tercih etti. Yeni araçlar DNT Uluslararası Nakliyat’ın Yeni Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim edildi.

Gerçekleştirilen teslimat törenine; DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı, Ford Trucks Bölge Müdürü Orhan Altınbaş, Yarımca Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yarımca, Ford Trucks Yarımca Satış Müdürü İlker Kayacan katıldı.

HABERLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Teslimat töreninde konuşan DNT Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Manisalı “Ford Trucks Yarımca yetkililerine bize gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum.  Yeni merkezimizin açılışının yapıldığı bu mutlu günümüzde araçlarımızı teslim aldık. Çok memnunuz”  diye konuştu.



Ford Trucks Bölge Müdürü Orhan Altınbaş ise “DNT Uluslararası Nakliyat, bölgemizin önemli filo müşterilerinden biri. Yeni araçlarımızı teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Önder Manisalı ve ailesine yeni araçlarımız hayırlı olsun. Kazasız belasız bir şekilde yeni siparişlerini de ileri dönemde temin etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yarımca Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yarımca ise yaptığı açıklamada  “DNT Uluslararası Nakliyat ve Önder Manisalı bizi tercih ettiler. 3 yıldır beraberliğimiz devam ediyor. Bu beraberliği daha da arttıracağız. Allah bol kazançlar versin” diye konuştu.
 


Törende son olarak konuşan Ford Trucks Yarımca Satış Müdürü İlker Kayacan ise “DNT Uluslararası Nakliyat’ın yeni merkezinin açılışının olduğu bu özel günde teslimatın yapılması çok güzel oldu. İnşallah daha iyilerini gerçekleştireceğiz. Geçen yılki teslimat töreninde seneye 50 adete ulaşacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzü gerçekleştirdik. Böyle güzel bir günde araçlarımızı teslim etmek gurur verici. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon