EKONOMİ

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU ALTINBAŞAK TEKSTİL’DE

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU ALTINBAŞAK TEKSTİL’DE
Altınbaşak Tekstil Onursal Başkanı Merhum Sait Atıcı döneminde başlayan Devlet Büyüklerini Altınbaşak Tekstil’de ağırlama geleneği Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan döneminde de devam ediyor. Denizli’ye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, fabrikayı gezdi, çalışanlarla buluşup sohbet ederken, birlikte öğle yemeği de yedi.  Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan, Sait Atıcı'nın başlattığı geleneği devam ettirdiklerini söyledi....

ÖZEL HABER
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Altınbaşak Tekstil’deydi. Altınbaşak Tekstil Onursal Başkanı Merhum Sait Atıcı döneminde başlayan Devlet Büyüklerini Altınbaşak Tekstil’de ağırlama geleneği sürüyor.  



Sait Atıcı, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ne zaman bir devlet erkanı Denizli’ye gelse Altınbaşak Tekstil’de ağırlardı.  Bu gelenek Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan döneminde de devam ediyor.



Denizli’ye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, fabrikayı gezdi, çalışanlarla buluşup sohbet ederken, birlikte öğle yemeği de yedi. Çalışanların büyük ilgi gösterdiği Bakan Çavuşoğlu, çalışanların birlikte fotoğraf çekilme isteğini de kırmadı.



Bakan Çavuşoğlu’na AK Parti Denizli Milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli OSB Başkanı Abdülkadir Uslu eşlik ederken,  ziyarette Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu’da tam kadro hazır bulundu.



Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan, Sait Atıcı'nın başlattığı geleneği devam ettirdiklerini söyledi.... Çalışkan “Rahmetli Onursal Başkanımız Sait Atıcı döneminde başlayan bu geleneğimizi sürdürüyoruz. Bugünde Sayın Bakanımız Çavuşoğlu’nu fabrikamıza davet ettik. Tesislerimizi gezdik. Çalışanlarla bir araya gelip, sohbet edip birlikte öğle yemeği yedik. Sayın Bakanımız Antalyalı olduğundan bize çok yakın buluyoruz kendisini. Devlet büyüklerini Altınbaşak Tekstil’de ağırlama geleneğimizi bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon