• |  
  • USD 48.95
  •  
  • EUR 55.77
  •  
POLİTİKA

DEVLET BAHÇELİ’YE DENİZLİ SANCAĞI

DEVLET BAHÇELİ’YE DENİZLİ SANCAĞI


Denizlili ‘Keskin Kardeşler’, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, Denizli Sancağı hediye etti.
 
(METROPOL HABER)
Denizli’de MHP İl Başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunmuş olan siyasetçi Ali Keskin, kardeşi Salih Keskin ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Denizli’nin tarihi ve manevi hafızası için büyük önem taşıyan özel bir armağan takdim edildi.
Denizli Sancağı Lider Bahçeli’ye Takdim Edildi
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Keskin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek hasret giderdiklerini belirtti. Ziyaretin en dikkat çekici anı ise Denizli'nin Millî Mücadele sembollerinden biri olan, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin sancağının takdim edilmesi oldu.
Keskin, sancağın manevi anlamını ve ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı;
"Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek hasret giderdik. Denizli’miz için büyük önem arz eden, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Millî Mücadele’nin simgelerinden biri olan kıymetli Denizli Sancağımızı Liderimize takdim ettik. Sancağımızda yer alan; 'Bismillahirrahmanirrahim. Lâ ilâhe illallah Muhammedün Resûlullah. İnnâ fetahnâ leke fethan mübînâ. Nasrun minallâhi ve fethun karîb. Ve beşşiri’l-mü’minîn.' ifadelerinden, Fetih Suresi’nin 1. ayeti olan 'Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.' ayetinin manasıyla, Zat-ı âlilerinin Terörsüz Türkiye projesinin hayırlı bir neticeye ulaşması yönündeki dua ve temennilerimizi ilettik."
Ziyaretin sonunda Ali Keskin, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye nazik ev sahipliği, hoş sohbeti, yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkürlerini ileterek, "Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah" temennisinde bulundu.


 
FERAH IŞIK

FERAH IŞIK

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon