POLİTİKA

DEVA PARTİSİNDE MİTİNG SONRASI REHAVETE İZİN YOK

DEVA PARTİSİNDE MİTİNG SONRASI REHAVETE İZİN YOK
Deva İl Başkanı Bekir Kırar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sarayköy Teşkilatı mavi yeleklerini giyerek Sarayköy ilçesinde esnaf-pazar gezisi yaptı, kıraathaneleri dolaştı. Halkın sıcak karşılaması ile memnun olan Kırar “Tüm Denizli’de sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

Genel merkez Kurucularından eski milletvekili şuan genel merkez Teşkilat işlerinden sorumlu bakan yardımcısı Ahmet Faruk Ünsal’ı ve kurucular kurulu üyesi Burcu Kılıç’ı il binasında misafir eden Başkan Kırar İl, ilçe yönetimi ve İlçe başkanları ile birlikte verimli bir teşkilat toplantısı gerçekleştirdi.



Ahmet Faruk Ünsal’ın açıklamalarda bulunduğu toplantıda Denizli’de yoğun coşkulu bir miting gerçekleştirildiğini insanların mitinge karşı tepkisinin olumlu yönde olduğunu söyleyen Ünsal “Denizli teşkilatımızın durmaksızın çalışması ve miting rehavetine kapılmayıp bir an önce seçim çalışmalarına başlamaları sanayi kenti Denizli halkımızın ne kadar çalışkan olduğunun göstergesidir” dedi.



Kuruculardan Burcu Kılıç ise yaptığı açıklamada “Hem miting zamanı hem de miting sonrası bizleri harika şekilde misafir eden Denizli Teşkilatına çok teşekkürler”  diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon