POLİTİKA

DEVA DENİZLİ’DEN PAÜ ÖĞRENCİLERİNE  “HOŞGELDİNİZ” ETKİNLİĞİ

DEVA DENİZLİ’DEN PAÜ ÖĞRENCİLERİNE  “HOŞGELDİNİZ” ETKİNLİĞİ
Deva Partisi Denizli İl Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan ve öğrenime başlayan öğrencilere “Kentimize “Hoşgeldiniz” etkinliği düzenleyerek kampüs amfi park alanında çeşitli ikramlarda bulundu.

Deva Kampüs’te etkinliği kapsamında Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ünal, İl Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Üçgül ve İl Eğitim Politikaları Başkanı Sevgi Dalbudak’ın düzenlemiş olduğu organizasyonda öğrenciler ile keyifli sohbetler gerçekleştirildi.  Öğrencilerin sorunları dinlendi. Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ünal Eğitim “Destek Banka Kartı ile öğrencilerimizin temel ihtiyaçlarını kendi tercihleri doğrultusunda karşılamayabilmelerini sağlayacağız” müjdesini verdi.



Deva İl Başkanı Bekir Kırar’ın da ziyaret ettiği organizasyonda Başkan Kırar “Öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracağız. KYK kredi ve burslarının dağıtım süreçlerini şeffaf hale getireceğiz. Burs ve kredileri Eğitim Destek Banka Kartı’na yatıracağız. Üniversite mezuniyeti sonrası işsiz kalmış gençler için hızla dünyanın ihtiyaç duyduğu yetkinlikleri de içine alan yeniden beceri edinme (reskilling) programlarını üniversite bünyelerinde açılması için programlar hazırlayacağız ve teşvikler vereceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon