POLİTİKA

DEVA DENİZLİ’DE İSTİFALAR SÜRÜYOR

DEVA DENİZLİ’DE İSTİFALAR SÜRÜYOR
DEVA Partisi Denizli’de İl, Pamukkale ve Merkezefendi Teşkilatlarında istifaların sürdüğü iddia edilirken, DEVA Genel Merkezi’nin “Denizli’de neler oluyor?” düsturuyla kente bir heyet göndereceği ileri sürüldü.

DEVA Partisi’nin Denizli Kurucu İl Başkanı 25 Temmuz 2020 tarihinde belli olmuş ve Özgür Erol göreve atanmıştı. Ardından Denizli’de 5 kurucu isim görev almış süreç içinde İl Yönetim Kurulu oluşturulmuştu. DEVA Partisi Denizli İl Yönetimi 17 Ağustos tarihinde yaptığı basın toplantısıyla Denizli’deki il yapılanmasının bittiğini açıklayarak kamuoyuna tanıtılmış ve kısa sürede ilçelerde de yapılanmanın tamamlanacağı açıklanmıştı. DEVA Denizli’de ilçe yapılanmasını da kısa sürede bitirerek çalışmalarına başladı.

DEVA Denizli’de kurulalı daha bir yıl olmadan ard arda yaşanan istifalarla sarsıldı. DEVA Denizli İl Başkanlığı ile Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatlarında hem yönetim hem de üye bazında istifalar yaşandığı ve bir süredir devam ettiği ileri sürülürken, istifa edenlerin bazılarının Denizli Teşkilatlarına dilekçe çoğunun ise DEVA Genel Merkezi’ne bizzat ya da internet ortamından istifalarını ulaştırdığı öğrenildi.

Tüm yaşanan gelişmelerin ardından DEVA Genel Merkezi’nin “Denizli’de neler oluyor?” düsturuyla kente bir heyet göndereceği ileri sürüldü. Heyetin Denizli’de kongrelere kadar Pamukkale ve Merkezefendi dahil tüm ilçelerde yeniden yapılanma ve revizyon için isimler belirleyeceği de yine iddialar arasında.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon