EKONOMİ

DESİAD YÖNETİM KURULU BU KEZ ÇAMELİ’DEYDİ

DESİAD YÖNETİM KURULU BU KEZ ÇAMELİ’DEYDİ
Kısa adı DESİAD olan Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu’nun ilçe gezileri sürüyor. DESİAD Yönetiminin son durağı Çameli İlçesi oldu.

DESİAD Yönetim Kurulu, Çameli incelemeleri sırasında ilk olarak Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı; Çameli Taş Konaklar’da ziyaret etti. Çameli’ye turizm anlamında birçok katkısı olan konaklama ve tatil tesisini yakından görme fırsatı bulan DESİAD Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Arslan’ın turizm ve tarım ile ilgili çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Yönetim Kurulu adına DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, çalışmaları ve misafirperverliği için Arslan’a tebrik ve teşekkürlerini sundu.



Meslek eğitimi konusunu çalışma odağına alarak, bu konuda yerinde incelemelerde bulunmak, eğitimcilerin ağzından sorunları dinlemek ve etkili projeler üretmek isteyen DESİAD, ikinci olarak PAÜ Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Çakır’ı ziyaret etti. Çakır, okuldaki bölüm ve öğrencilerin durumu hakkında bilgiler verdi. Yeni dönemde meslek lisesi ile eş zamanlı olarak farklı bölümler de açarak ilçenin ekonomisine nitelikli personeller yetiştirilmesini hedeflediklerini belirtti.



DESİAD Yönetim Kurulu, üçüncü olarak; Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kürşat Yellice’yi ziyaret etti. Meslek lisesindeki bölümler ve doluluk oranları hakkında bilgiler veren Yellice, 2021 Teknofest Elektromobil Yarışmalarında Denizli’yi temsil eden ve 64 araba arasından ilk 15 araç içerisine giren ‘’Karaman’’ isimli elektrikli otomobilin yapım sürecine dair de detaylı açıklamalarda bulundu.



İlçelerde güçlenerek büyüme hedefi olan DESİAD son olarak, bölgesinde sektörü ve ihracat kapasitesi ile adından söz ettiren MİTTOS Su Ürünleri tesisini ve şirketin Genel Müdürü Osman Könür’ü ziyaret etti.



Verimli istişarelerin yapıldığı ziyaretlerin akabinde DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şenel; bu ziyaretlerin DESİAD için çok önemli olduğu, böylece yereli yerelde inceleyerek, kurumları ilgilendiren sorunlara yerinde çözüm üretip hızlı aksiyon alabildiklerini belirtti. Şenel, bu durumun DESİAD’ın iş birliği ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini vurguladı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon