EKONOMİ

DESİAD’DAN BAŞKAN ZOLAN’A ZİYARET

DESİAD’DAN BAŞKAN ZOLAN’A ZİYARET
Olağan genel kurulunu yaparak yeni dönem yöneticilerini seçen kısa adı DESİAD olan Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Şenel ve Yönetim Kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.

Nisan ayı içinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren DESİAD, 10. Dönem Başkan ve Yönetim Kurulu’nu belirledi. Yönetim Kurulu, Başkan İbrahim Şenel önderliğinde kendi arasında görev dağılımını yaptıktan sonra tanıtım ziyaretlerini sürdürüyor.



Son ziyaret Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a gerçekleştirildi. DESİAD Başkanı İbrahim Şenel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Zolan’ı makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri ile ilgili olarak kendisini bilgilendirdi. Karşılıklı görüş alış verişi içerisinde gerçekleşen ziyarette geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de DESİAD’ın yerel yönetimlerle işbirliğine ve hizmete her daim hazır olduğu vurgulandı. Ziyaret maske ve mesafe kurallarına uygun gerçekleştirildi.



Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan “Sanayi ve iş dünyası ile Denizlili girişimcilerin daha fazla ve hızlı gelişmesi için kuruluşundan bu yana görev yapan Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şenel ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon