EKONOMİ

DESİAD, ANADOLU 500’E GİREN DENİZLİ FİRMALARINI ONURE EDECEK

DESİAD, ANADOLU 500’E GİREN DENİZLİ FİRMALARINI ONURE EDECEK
Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği, Ekonomist Dergisi tarafından belirlenen Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasına giren 23 Denizlili firma için Anadolu 500 'Yereldeki Yüzümüz' sloganıyla bir plaket töreni düzenleyerek firmaları onure edecek. Etkinliğin ayrıntılarını DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Denizli Metropol ekranında anlattı.

ÖZEL HABER
Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği (DESİAD), Ekonomist Dergisi tarafından belirlenen ‘Anadolu’nun en büyük 500 şirketi’ arasına giren 23 Denizlili firma için Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salonu’nda Anadolu 500 'Yereldeki Yüzümüz' sloganıyla bir plaket töreni düzenliyor.

İBRAHİM ŞENEL'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Bu yıl 8'incisi yapılacak olan törende firmalar bir kez daha onure edilecek.. Tören 15 Şubat 2022 Salı Günü 16.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak. Plaket törenine Gazeteci, Televizyon Programcısı ve Ekonomist Cem Seymen de katılarak ‘Yeni Ekonomi Dinamikleri ve Sürdürülebilirlik’ konusunda seminer verecek.



Etkinliğin ayrıntılarını DESİAD Başkanı İbrahim Şenel, Denizli Metropol ekranında anlattı. Şenel “Anadolu 500, artık DESİAD’ın gelenekselleşmiş bir seremonisi. Bunun çıkış noktası şu. Her yıl düzenlenen ve Ekonomist Dergisi tarafından ilan edilen İstanbul, İzmir, Ankara dışındaki Anadolu kentlerindeki cirosal büyüklük anlamında ilk 500 giren firmaların arasındaki Denizlili firmaların onure edilmesi ile ilgili bir organizasyon bu. İlk 500’e giren Denizlili firmaların neredeyse tamamı DESİAD üyesi. Firmalarımız biliniyor açıklanan listelerden. Ancak bu firmalarımızın onure edilmesi, ön plana çıkarılması, hatırlanması adına DESİAD olarak bir sorumluluk hissediyoruz. 8. Kez yapıyoruz. Geçen yıl pandemi nedeniyle bu etkinliğimizi dijital ortamda Denizli Metropol ile birlikte yapmıştık. Bu yıl pandemi engel değil. O yüzden fiziki olarak yapabiliyoruz. Plaket töreni ile birlikte ekonomi ile alakalı bir onur konuğu konuşmacımız oluyor. Bu yılki konuğumuz Cem Seymen. Ben buradan tüm Denizlilileri etkinliğimize davet ediyorum. Denizlili firmalarımızı yalnız bırakmamamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesi 15 Şubat 2022 Salı Günü 16.00 ile 19.00 saatleri arasında Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salonu’na bekliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon