KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

DENTUROD, DENİZLİ TURİZMİ İÇİN İL KURMAYLARIYLA GÖRÜŞTÜ

DENTUROD, DENİZLİ TURİZMİ İÇİN İL KURMAYLARIYLA GÖRÜŞTÜ
Kısa adı DENTUROD olan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli ve bölge turizmine katkı koymak adına çalışmalarını sürdürüyor. DENTUROD bu uğurda iki önemli ismi ziyaret etti.

“İşimiz gücümüz Denizli Turizmi” sloganı ile çalışmalarına devam eden ve Denizli ile bölge turizmine katkı koymak adına uğraşan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri kent kurmaylarına ziyaretler gerçekleştirdi.



İlk ziyaret AK Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan’a yapıldı. Ziyaret Özkan’ın Denizli’deki iletişim ofisinde gerçekleşti. Görüşmede Karahayıt Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi , Pamukkale gece aydınlatması ve Denizli’nin turizm beklentileri ve sorunları ile ilgili görüşüldü ve destek istendi.



İkinci ziyaret ise Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e gerçekleştirildi. Valilik makamındaki ziyarette DENTUROD Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Murat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Altuntaş, Erkan Ceylan, Bekir Özışık, Faik Pişkin ile Mutlu Sarp, kentin çözüm bekleyen turizm konularını Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile birlikte istişare etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon